Et bygningsvernsenter på nett

gamletrehus.no

Gamletrehus.no er et nettsted der du skal kunne finne inspirasjon, tips og ideer relatert til gamle hus - interiør, eksteriør og utemiljø. 

Gamletrehus.no er opprettet i 2004 med hovedmålsettingen "å bidra til at flere gamle hus og bygningsdeler bevares for ettertiden".

Gamletrehus.no er opptatt av å være nettstedet for deg som er glad  i  gamle trehus!

Bak gamletrehus.no står firmaet AlConsept. AllConsept har igjennom flere år rehabilitert og restaurert gamle leiegårder og hus. Erfaringer fra dette arbeidet - håndverksmessig, gjenbruksmessig og ikke minst billedmateriellet - har gitt et viktig grunnlag for utviklingen av nettsidene.

Artikler til inspirasjon

Av de mest leste artiklene på nettsiden er det tydelig at interessen går i praktisk retning, men at også den historiske kunnskapen er populær. Artiklene gir innblikk i både stilhistorie og vedlikehold. Noen av artiklene må du være innlogget for å lese. Registrering er gratis.

Bedrifter som jobber på gamle hus

I tillegg til annonser fra leverandører og håndverksbedrifter, finnes et miniregister på nettsidene over bedrifter som kan levere tjenester til den eldre bygningsmassen; Bygningsvernguiden.

Bruktamarked og nettbutikk

Her kan du legge ut det du måtte ha å selge - eller ønsker å kjøpe. Annonsene spenner vidt fra skifer til tak til ovnsluker og dører. I tillegg selger også nettstedet produkter og litteratur gjennom sin nettbutikk, bla den praktiske Speedheater til malingsfjerning.

Les mer om nettstedet www.gamletrehus.no