Håndverker med interesse og kjærlighet for gode materialer og gamle bygninger

Stillingstittel
Håndverker/ Tømrer
Utlyst av
Norsk Kystkulturakademi AS
Arbeidssted
Hardbakke
Kontaktpersoner
Trude Søilen
Daglig leder
481 05 774
Beskrivelse

Norsk Kystkulturakademi as (NKKA) søker en fleksibel, sjølgående og kreativ person med fagbrev som kan jobbe i team med våre håndverkere og lede bygningsvernavdelingen og snekkervirksomheten vår. Vi tilbyr tjenester innen restaurering, rehabilitering av både eldre og nyere bygninger, og tilpassing og fornying av inventar i båter og bygninger, samt nybygg.

Stillingen krever stor grad av fleksibilitet ifht arbeidsoppgaver. Vi vil legge vekt på dokumentert erfaring, faglige kvalifikasjoner og personlig egnethet.

Vi ønsker en person som enten har kompetanse på eldre bygninger, eller som ønsker å erverve det. Vi kan tilby støtte /oppfølging for å gå på fagskole innen klassisk bygningshandverk og restaurering https://www.hordaland.no/nn-NO/skole/fagskolen-i-hordaland/tekniske-utdanningar/klassisk- bygningshandverk-og-restaurering/ . Deltidsutdanningen er samlings/nettbasert og starter opp høsten 2021.

Vi kan tilby et lite, men veldig godt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere. Virksomheten vår er en hybrid som driver innen både bygningsbransjen og reiseliv /friluftsliv/undervisning/ landskapsskjøtsel ,og vi har fleksible og sjølgående medarbeidere med bred kompetanse innen håndverk, friluftsliv, guiding, pedagogikk, lys og lyd, agronomi, samfunnsutvikling m.m. De ansatte er fleksible og deltar i ulike oppgaver knyttet til driften.

Arbeidsoppgaver og arbeidstid kan være varierende og vi trenger en strukturert, men fleksibel medarbeider.

Vi er en relativt ung bedrift i vekst som samarbeider med andre erfarne aktører innen bygningsvern i området.

NKKA er godkjent lærlingebedrift og oppfølging og ansvar for lærling kan være en del av stillingen.

Om arbeidsgiveren

Norsk Kystkulturakademi har flere avdelinger og tilbyr tjenester innen bygg- og finsnekkeri, og guiding og friluftslivopplevelser innen reiselivsbransjen. Videre driver vi med undervisning og formidling, samt landskapsskjøtsel og prosjektarbeid . Kystkulturakademiet har som mål å formidle kunnskap om kystkultur, både ny og gammel , herunder restaurering av gamle bygninger. Vi har vår base i Solund, som er Norges vestligste kommune, ytterst i Sognefjorden. Her er det spektakulær natur, autentisk miljø og kjekke folk! – Et eldorado for friluftsliv og rekreasjon.