Sesongansatte til sommeren 2020

Stillingstittel
Sesongansatte til sommeren 2020
Utlyst av
Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
Arbeidssted
Sverresborg Alle 13, 7020 Trondheim
Søknadsfrist
17.02.2020
Kontaktpersoner
Atle Fredagsvik
Avdelingsleder, Publikumsavdelingen
97758192 Send e-post
Beskrivelse

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum søker utadvendte, språkkyndige og fleksible sesongansatte til sommeren 2020!

Arbeidsgiver: MiST
Frist: 17.02.2020
Ansettelsesform: Sommer/Sesong 

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum er et av landets største kulturhistoriske museer med samlinger av bygninger og gjenstander, arkivmateriale og et omfattende historisk fotoarkiv. Museet ligger i vakre omgivelser rundt ruinene av Kong Sverres middelalderborg, og viser trøndersk liv og byggeskikk fra by og bygd, fra fjell til fjære. Norsk Døvemuseum og Trondhjems Sjøfartsmuseums en del av Trøndelag Folkemuseum. Museet er en avdeling i den konsoliderte enheten Museene i Sør-Trøndelag AS.

 

Vi søker etter omvisere som kan jobbe 80-100% i sommersesongen, med mulighet for tilkallingsarbeid utover høsten. Som omviser på Sverresborg vil du få varierte arbeidsoppgaver i et svært kreativt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig omfatte omvisning/guiding i de ulike delene av friluftsmuseet og i våre utstillinger, formidling i rolle og deltakelse i våre teaterbaserte formidlingsopplegg, stell av dyr, og å være lærer ved historisk ferieskole. Det kan også bli aktuelt med oppgaver knyttet til butikk og resepsjon.

 

Det er nødvendig at du behersker både norsk og engelsk, og det er en fordel om du også kan andre fremmedspråk som tysk, fransk eller spansk. Har du ikke et andre fremmedspråk, men har bakgrunn innenfor musikk/sang, drama/teater, pedagogikk/barneformidling eller håndarbeid, er det gunstig.

 

Som formidler må du må ha evnen til å kunne by på deg selv og skape en god opplevelse for våre besøkende. Du bør være kreativ, initiativrik og omgjengelig, og det er flott om du har interesse for eller kunnskap om gamle håndverksteknikker og historie. Det vil variere om du gjennomfører formidlingstilbud alene eller sammen med andre, og vi setter stor pris på evne til improvisasjon, selvstendighet og fleksibilitet.

 

Alle søkere må delta i vårt arbeid om å være et museum som jobber for og med grunnleggende respekt for menneskerettighetene og menneskers likeverd. Vi er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om det er behov for det.

 

For mer informasjon om museet, se: https://sverresborg.no/

Du bør være tilgjengelig for opplæring i uke 24.

 

Stillingene lønnes i stillingskode 1078, fra lønnstrinn 22-34

 

 

Kontaktperson:

Atle Fredagsvik, Avdelingsleder, Publikumsavdelingen. atle.fredagsvik@sverresborg.no, 97758192.

 

Vi ser fram til å høre fra deg!

 

Elektroniske søknader mottas via HR-manager.

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Søkere vil i tilfelle bli informert før offentliggjøring.

Les mer

Lenke