Seminar

TREseminaret

Startdato
23.04.2019
Sluttdato
28.04.2019
Sted
Dovre
Beskrivelse

TREseminaret på Dovre tilbyr kurs med fokus på tradisjon, teknikk og kunnskap innen tre og tradisjonshåndverk. TREseminaret vil gi deg som deltaker et solid faglig utbytte, og gi en anledning til å møte andre med felles interesser og i samme bransje. Du kan bygge nettverk for deg selv eller din bedrift og ha det hyggelig i inspirerende omgivelser.

Seminaret går av stabelen i uke 17 hvert år og arrangeres for 15. gang i 2019.

Det samles 100-120 håndverksinteresserte fra Norge, men også fra Skandinavia og fra «det store utland».

Seminaret starter tirsdag og avsluttes søndag. Det består av en rekke håndverks- og husflidskurs på tre og fire dager utover i uka samt tilbud om foredrag på kveldstid. Les mer om foredragene her. Foredrag holdes på Toftemo Turiststasjon.

TREseminaret legger vekt på å være et arrangement der hele familien kan delta. I helga kan de voksne gå på kurs mens det i regi av Husflidskonsulenten i Hedmark blir tilrettelagt for egne aktiviteter for barn.

Lunsj og middag er inkludert i kursavgiften.
Lunsj er matpakke som spises på Hjerleid, middag serveres på Toftemo Turiststasjon.

TREseminaret legger også vekt på formidling av tradisjonshåndverk til barn og unge, og har flere egne opplæringstilbud tilpasset denne målgruppen.Les mer om de åpne arrangementene her.

Under TREseminar er det årlig aktuelle utstillinger som reflekterer kursene eller tema for seminaret. Les mer om utstillingene her.

Seminaret, kursene og utstillingene er lokalisert på Hjerleid og i Bygningshistorisk park på Dovre. Foredragene holdes på Toftemo turiststasjon, alt i nærheten av Dovre sentrum.

Telefon
95 77 57 70
Arrangør
Senter for bygdekultur, Handverksskolen og Dovre handverkssenter), Norges Husflidslag og Studieforbundet kultur og tradisjon.
Mer informasjon
Adresse
Jøndalsvegen 3B, 2662 Dovre