Prosjektleder søkes

- til murbyen Oslo

#

Fortidsminneforeningen Oslo og Akershus avdeling har fått midler over statsbudsjettet til et forprosjekt som skal løfte frem den karakteristiske murgårdsbebyggelse i Oslo. Nå trengs en prosjektleder snarest!

Arbeidet skal danne grunnlaget for et fremtidig ressurs- og kompetansesenter i byen. Det planlegges et bredt spekter av arrangementer og aktiviteter i 2017. I den forbindelse er Fortidsminneforeninga Oslo og Akershus avdeling på utkikk etter en prosjektleder. Prosjektlederen vil få ansvaret med å synliggjøre Murbyen Oslo og jobbe for opprettelsen av et bygningsvernsenter med fokus på mur i hovedstaden.

Dette er et resultat av flere år med målrettet arbeid. Foreningen har arbeidet konkret med disse planene siden 2011, men arbeidet går også lenger tilbake.

Dersom du kjenner en kulturinteressert entreprenørtype som vil være med å skape sin egen arbeidsplass, be dem ta kontakt med foreningen på epost: oslo-akershus@fortidsminneforeningen.no, eller telefon: 97 00 58 58. Engasjementet er for 2017 med mulighet for forlengelse. Tiltredelse: Så snart som mulig. Lønn etter avtale.