Ny bok fra Teglverk forlag

Alt om tegl i "Teknisk ugeblad"

#

Teglverk forlag har i løpet av de siste årene kommet med flere bokutgivelser. Fellesnevneren er at de omhandler norsk teglverkshistorie. Nå har forlaget kommer med en ny utgivelse. Den omhandler alt som er skrevet om tegl i magasinet Teknisk ukeblad. Fra første utgivelse i 1854 til 1965. 

Alt om tegl gir et unikt og sjeldent innblikk i en spennende side av norsk industrihistorie. Boken inneholder alle artikler og notiser som er skrevet om tegl i Teknisk ugeblad fra bladets første årgang i 1854 og frem til 1965. Her finnes debatter, reiseskildringer, møtereferater og annet som hittil har vært vanskelig tilgjengelig.

Boken spenner over et drøyt hundreår som sammenfaller med teglindustriens vekst og fall i Norge. Toppen ble nådd ved århundreskiftet, med over hundre teglverk i drift. Deretter gikk det sakte nedover, og på slutten av 1960-tallet var det bare en håndfull teglverk igjen. I denne boken møter vi bransjens egne fagfolk som på hvert sitt vis gir oss innblikk i en spennende industrihistorisk epoke.

Boken er innbundet i hard-cover og har 188 sider. Pris 299,- + porto.

Bestill fra Teglverk forlag nå: post@teglverk.no.

teglverk bokomslag.JPG