Kontorlokaler til leie

#

Unike lokaler til leie sentralt i Oslo!

Ønsker du kontorlokaler i et bygningsvernmiljø i historiske omgivelser?

Vi ønsker å styrke bygningsvernmiljøet på Vøienvolden gård, og legger til rette for nye leietagere som arbeider med bygningsvern på en eller annen måte (konsulenter, arkitekter/landskapsarkitekter/håndverkere osv). Akkurat nå er hele 2. etasje i hovedhuset samt dukkestuen ledig.

Hovedhuset

2 rom, hver med god plass til 2 arbeidsplasser. 1 større rom med plass til 4. I tillegg 2 romslige loftsrom (lager). Etasjene har tidligere vært leid ut til en enkelt leietager. Nå ønsker vi oss flere leietagere som leier en eller flere kontorplasser etter behov. Bygningen er fra sent 1700-tall og restaurert i 1917 av arkitekt Magnus Poulsson i tilbakeskuende 1700-tall stil. 2. etasje blir nå delvis pusset opp med nye robuste teppegulv i nøytral farge. Fra før er det malte vegger i ulike nyanser av grønt på bredt panel og bredt listverk. Fine gamle smårutede vinduer med gammelt glass, og varevinduer med tettelist. Vinduene ble restaurert i 2018. Tekjøkken og toalett.

1c6c813bb9d5494160041c1c4ee2fb70_M.jpg

Hovedhuset. Foto: Fortidsminneforeningen 

Dukkestuen

Frittstående bygning, ca 20 kvadratmeter, to rom hvor det ene er innredet til kontor og det andre til verksted. Toalett i nabobygget. Dukkestuen antas å være oppført i 1917.

Fasiliteter

Felles lunsjrom i spisestuen i 1. etasje som også kan leies til møterom. Stor solrik terrasse/hage for utendørs lunsj i sommerhalvåret. Potetkjelleren kan leies til større arrangement; foredrag etc. Parkering på tunet så langt plassen rekker. Drengestua og hagen kan leies for lukkede selskap med catering fra vår faste kokk. Uteplass bak drengestua for håndverksdemonstrasjoner etc.

Fra før leier vi ut til:

Gamletrehus.com - selger tradisjonelle fliser, gjenbrukte dører og vinduer på låven

Trebevaring AS - restaurering av vinduer og dører

Gamle Danske - selger brukte danske designmøbler fra vognskjulet Bygningsvernutstilling i fjøset.

I hovedhusets tilbygg har vi selv kontorer. Vi arbeider med forvaltning av Vøienvolden, generelt vernearbeid og bygningsvern. Vi holder kurs, foredrag og andre arrangementer. I tillegg vedlikeholder vi en etterspurt håndverkerliste. Kontakt oss på telefon; 97 00 58 58 eller e-post; oslo-akershus@fortidsminneforeningen.no for en hyggelig prat. Vi kan tilby konkurransedyktige priser etter nærmere avtale.

IMG_7308.JPG

Dukkestuen. Foto: Fortidsminneforeningen