Boligfestivalen 2019

25. mai på Norsk Folkemuseum

#

Vi ønsker dere velkommen til å bli med på årets begivenhet innen bygningsvernet! Lørdag 25. mai fyller vi hele museumsområdet på Bygdøy med utstillere, salgsboder, demonstrasjoner, konkurranser og bygningsvern for alle som er glad i hus

Glad i (litt) gamle hus

Bygg og Bevar jobber for å øke kunnskapen om hvordan man tar vare på og vedlikeholde eldre bygninger. For å ta vare på denne bygningsarven trenger vi engasjerte huseiere og dyktige håndverkere til å hjelpe dem. Men - vi kommer ingen vei hvis vi ikke finner hverandre. Det skal vi gjøre noe med, derfor har vi tatt initiativ til en festival for huseiere og alle som jobber på gamle, eller bare litt gamle hus.

Vi vil at alle som arbeider på gamle hus eller selger produkter til gamle hus melder seg på og viser seg frem.

 

Til sammen har vi over 300 års erfaring i å ta vare på hus. Folkemuseet er 125 år, Fortidsminneforeningen er 175 år og Bygg og Bevar fyller 10 år. Og vi vil ha deg med!

Hva kan du gjøre?

I salgsboden kan du selge produkter eller reklamere for tjenestene du leverer. Kanskje vil du også demonstrere teknikker og faget ditt? Det blir vi glade for, ikke minst blir det et trekkplaster for de besøkende! Boden er ditt univers og du kan fylle den med hva du måtte ønske!

 

Hvem kommer?

Det vil være åpent for besøkende med inngangsbillett på museet som om det var en vanlig lørdag. Vi inviterer bedrifter som leverer tjenester og produkter til eldre hus (Se vilkår). Strikkefestivalen dro 6000 besøkende, slår vi dem?

 

Hvordan bli med?

Her er det førstemann til mølla – vi har begrenset med plasser. Noen har mer plasskrevende aktiviteter – bruk gjerne fritekstfeltet i påmeldingen nedenfor og beskriv hva du har lyst til å gjøre, så tar vi en prat.

 

Vilkår

Bygg og Bevar er et samarbeid mellom Klima- og Miljødepartementet og Byggenæringens Landsforening. Vi skal informere om god forvaltning av eldre bygningsmasse tilpasset bygningens alder, konstruksjon, stil og materialbruk.  

Vi forbeholder oss retten til å avvise bedrifter som ønsker å delta på messen hvis vi kommer frem til at det ikke leveres tilstrekkelig innen disse rammene. Deltakeravgift må være betalt på forskudd, og deltagerbeviset er personlig. Påmeldingen er bindende og utgiftene refunderes ikke.

 

Bedrift eller leverandør? Meld deg på arrangementet

logoer boligfestivalen.jpg

Hvor: Norsk Folkemuseum, Oslo

Når: Lørdag 25. mai 2019

Vi inviterer forhandlere, bedrifter og fagmiljøer til å være med